Hvordan kommer jeg i gang?

Er det gratis at oprette en bruger på www.bidandbuy.dk?

Ja, det er gratis at oprette en bruger.

 

Hvad kræver det for at kunne deltage i auktionerne?

Du skal have bud på din konto, for at kunne deltage i auktionerne. De fås ved at købe budpakker enten direkte i vores webshop eller gennem konkurrencer.

 

Hvordan køber jeg bud?

Før du kan købe bud, skal du oprette en bruger hos BidAndBuy. Når du er logget ind, kan du trykke på knappen "Køb bud" i toppen af hjemmesiden. Nu kan du vælge, hvor mange bud du gerne vil købe ved brug af Dankort, VISA/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay, American Express eller du kan betale med MobilePay. Du kan også med fordel købe dine bud igennem vores konkurrencer og få et "gratis" lod i konkurrencen sammen med din budpakke.

 

Hvad koster det?

Hvor meget koster et bud?

Prisen på bud er altid 3 kr pr stk. Ved køb af større budpakker tildeles der dog ekstra bud. Nedenfor kan du se vores 6 standard budpakker som du kan købe:

Antal bud

Ekstra bud

Pris

15

0

45

50

2

150

100

5

300

200

15

600

500

50

1500

1000

150

3000

 

Hvad er leveringsomkostningerne på et produkt?

Der er gratis fragt på alle varer hos BidAndBuy.dk.

 

Hvor lang leveringstid er der?

Levering vil oftest være 2-8 hverdage, det kan dog forekomme at vores leverandør får udsolgt af produktet, og leveringen kan i dettes tilfælde variere. Alle kunder der har købt et produkt, der er udsolgt ved vores leverandør, vil blive kontaktet og få besked om den forventede levering.

 

Auktionerne

Kan jeg øge prisen, med mere end 0,08 kr., når jeg byder på en vare?

Dette kan ikke lade sig gøre, da denne pris er sat, for at sikre vores kunder en god pris for varen.

 

Hvorfor ændrer nedtællingsuret sig, når jeg lægger et bud?

For hvert bud, der kommer i afslutningsfasen, genstartes nedtællingsuret med 20 sekunder (10 sekunder ved lynauktioner). Som i en rigtig auktion, skal alle brugere have mulighed for at lægge det sidste bud. På den måde får alle brugerne muligheden for at nå at lægge et bud – ligesom normale auktioner har ”Første gang, anden gang, tredje gang – solgt!” 

 

Hvordan kan jeg holde øje, med alle de auktioner jeg byder på?

Når du er logget ind, kan du under "Live auktioner" se et faneblad, der hedder "Auktioner jeg deltager i". Klik her, og du vil nu se en liste over de auktioner, du har deltaget i.

 

Jeg byder med 1 sekund igen, men nåede det ikke?

Vi anbefaler man byder i god tid, da der godt kan være et par sekunders forsinkelse. Det kan både være generel forsinkelse på internettet samt hvis ens egen forbindelse er ustabil i en periode eller forbindelsen ryger af. Autobyderen er din garanti for der altid bliver lagt et bud uanset, hvad der sker..

 

Er der en grænse for, hvor mange auktioner jeg kan vinde?

Nej, du kan vinde alle de auktioner du har lyst til.

 

Hvorfor kan jeg ikke byde på auktionen, der har en hængelås?

For at byde på auktionerne med hængelås, skal man være oprettet som BidAndBuyPlus medlem. Dette er for at lave unikke auktioner for vores Plus medlemmer, som vil øge deres vinderchance på eksklusive auktioner, da der vil være færre deltagere.

 

Kan jeg se en historik over alle de bud jeg har lagt?

Ja. Under ”Min konto” --> ”Transaktioner”. Her har du en historik over de enkelte bud på de enkelte auktioner.

 

Hvad betyder lynet?

Lynauktioner er auktioner, hvor hvert bud i forlængelsesperioden får uret til at genstarte til 10 sekunder i stedet for de normale 20 sekunder.

 

Hvad betyder diamanten?

Diamanten hentyder til at auktionen er en unik auktion. Her kan produktet kun købes gennem en vundet auktion og kan derfor ikke købes seperat. Dette kan være fordi produktet er svært at skaffe ved leverandøren eller ofte er udsolgt.

 

”Køb nu”-funktionen

Kan jeg stadig byde på den auktion, jeg har brugt "Køb nu"-funktionen på?

Du kan først købe produktet når auktionen er afsluttet.

 

Hvordan fungerer "Køb nu" -funktionen?

Når auktionen er afsluttet, så har du muligheden for at købe produktet. Når du køber produktet vil alle dine brugte bud på auktionen blive refunderet til din konto. Hvis auktionen har en "diamant" så betyder det at der er tale om et "unikt" produkt. Der er kun 1 af disse produkter og det er ikke muligt at købe produktet efterfølgende.

 

Hvor længe er "Køb nu"-funktionen tilgængelig for mig?

Vinderen af auktionen har 7 dage til at købe produktet fra auktionen er afsluttet. Alle andre vil have 3 dage fra auktionen er afsluttet til at købe produktet.

 

Abonnement

Hvad koster et abonnement?

Et VIP-abonnement koster 39 kr. om måneden.

 

Hvilke fordele har jeg som BidAndBuyPlus medlem?

Du får som Plus medlem følgende 2 fordele:

1. Et gratis bud hver dag, der automatisk bliver indsat på din budkonto

2. Adgang til eksklusive auktioner kun for Plus medlemmer, disse eksklusive auktioner er markeret med hængelås.

 

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan let opsige dit abonnement under ”Min konto” og så fanebladet --> ”BidAndBuyPlus”

 

Hvor lang opsigelsesperiode har jeg?

Der er ingen opsigelsesperiode, dit medlemskabs bliver automatisk fornyet efter en måned, du kan til enhver tid stoppe automatisk fornyelse.

 

Autobyder

Hvad er en autobyder? 

Autobyderen er en hjælpende funktion, som kan "byde for dig" baseret på de parametre, du indtaster. Autobyderfunktionen finder du inde på produktsiden, som kommer når man trykker sig ind på en auktion.

 

Hvordan sætter jeg autobyderen til?

Autobyderen kan tilsluttes ved, at du kan tilføje bud til din autobyder. Når uret går i nul, så trækker systemet et bud fra en af de bruger der har lagt bud ind i autobyderen og auktionen forlænges med 10 sekunder. Vi udtrækker helt tilfældig et autobud fra de bruger der har tilføjet til autobyderen, så der tages ikke specielle hensyn til, hvornår bud er lagt ind i autobyderen.

Kan jeg stoppe autobyderen når som helst?

Du kan altid vælge at sætte din autobyder på pause eller helt deaktivere den. Dette gøres lige under autobyderen, når først den er aktiveret.

 

Fortrydelsesret

Hvad hvis jeg fortryder et køb af et produkt?

Læs mere her.

 

Andet

Kan jeg få udbetalt mine indestående bud?

Nej - udover den almindelige returret i henhold til købeloven, så kan du ikke få dine bud udbetalt på et senere tidspunkt. Du kan heller ikke få udbetalt bud hvis du har anvendt bud fra din budpakke.

 

Kan jeg benytte min mobil og tablet på www.bidandbuy.dk?

Vores platform er responsiv, hvilket vil sige, at du nemt kan benytte dit mobil og tablet til at byde på. Du kan desuden også brug vores App til at deltage i auktioner på farten. Download vores App til iOS-enheder her og følge med i auktionerne fra den.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil slette min konto?

Du kan slette din konto på BidAndBuy når som helst. Du sender blot en mail til: info@bidandbuy.dk og vi sletter din bruger for dig. Husk at tilføje dit brugernavn.

 

Hvad sker der efter, at jeg har vundet?

Når du vinder en auktion, vinder du, som den eneste retten til at købe produktet til hammerslagspris! Du kan købe produktet via linket på auktionen eller via "Min konto" --> "Vundne auktioner"

 

Er der garanti på produkterne fra BidAndBuy?

Alle vores produkter sælges med producenternes/samarbejdspartnernes garanti.

 

Kan jeg returnere en vare efter at jeg har købt den?

Du kan altid returnere varen tilbage til os, uanset grunden, så længe vi modtager produktet i ubrudt emballage indenfor 14 dage. Hvis du har vundet produktet på en auktion, så får du kun hammerslagsprisen retur.

 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg modtager et defekt produkt?

Hvis du modtager et defekt produkt, skal du kontakte os hurtigst muligt på info@bidandbuy.dk, hvorefter du vil få en vejledning på, hvad du skal gøre.