Kontrollerer bud...


Produktbeskrivelse

Gør hvert måltid til et mesterværk med KitchenAids digitale håndmixer med 9 hastigheder.

Med 9 hastigheder udvides dine kreative muligheder: Lave hastigheder er ideelle til omrøring af sart sauce eller milkshake, uden sprøjt. Brug højere hastigheder til brød- eller pandekagedej. Vælg højeste hastighed til perfekt piskede æggehvider. Den digitale håndmixer er den klassiske KitchenAid mixers lillebror: Særligt egnet til travle kokke, eller til begrænset køkkenbordplads.

Det mindre format giver store resultater, fra lækre hverdagsretter til imponerende gæstemad. Du kan se også frem til KitchenAids robuste kvalitet. Fremstillet i USA med en solid motor (85 watt) og digital LED-skærm for præcision og styrke. Med et komplet udvalg af medfølgende tilbehør kan du med sindsro kaste dig over enhver bageopskrift. To turbopiskeris i rustfrit stål følger med som standard – fantastiske til tunge blandinger eller store mængder. Yderligere fire tilbehør medfølger: To dejkroge, piskeris med 16 tråde, blandestav samt beskyttende opbevaringspose i bomuld.

Håndmixeren vejer 1,1 kg og har et blødt greb, så den er let og behagelig nok til at bruge med én hånd. En ledning med drejeled giver ekstra fleksibilitet, så du kan bevæge dig, når du bruger den. Et supplement til din KitchenAid-samling, eller en ny hjælper i dit køkken, som gør din madlavning kreativ.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 1.599,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 1.599,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Smeden23DKK 0,1617:01:40
mankemahaDKK 0,0820:36:52