Anker PowerCore 20000 mAh med Quick Charge 3.0 & Power IQ
ElektronikRejser

Kontrollerer bud...
Henter timer..

DKK 29,92
DKK 549,00
jacofrank

Auktion slut

Auktion vundet af jacofrank.


Produktbeskrivelse

Anker har, med PowerCore, videreudviklet deres tidligere power banks, og leveret et ægte pragteksemplar. Kombinationen af teknologierne PowerIQ™ og Quick Charge, sørger for, at du kan få verdens mest effektive opladning, og kapaciteten på 20.000 mAh sikrer dig igennem hele ferien eller festivalen og sørger for, at du kan ringe hjem bagefter. De to USB-udgange, som passer til langt det meste bærbare elektronik, sørger desuden for at lade flere apparater ad gangen, og med over 7 hele opladninger af en iPhone 6, kan man roligt låne sidemanden lidt strøm.

PowerIQ™ og Quick Charge er patenterede teknologier, som kommunikerer med din enheds batteri for at vurdere, hvordan den mest effektivt kan oplades. Når dette er fastlagt, justerer PowerCore sit output til at matche den højest mulige effekt, og lader din telefon i et enestående hurtigt tempo. Det er, ganske enkelt, det mest effektive opladningsredskab på markedet, og kan med kompatible smartphones opnå en hastighed der ligger 80% over konkurrerende mærkers præstationer.

Med sin brugervenlige betjening, de 4 diskrete LED-lamper, som viser batteriets opladningsniveau, det klassiske, minimalistiske design og ikke mindst den fabelagtige kvalitet, viser Anker tydeligt hvorfor deres produkter kategoriseres som markedsførende.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 549,00
  • Levering omkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 549,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Henter liste..