Tips & Tricks

Hos BidAndBuy er vores mål at tilbyde danskerne muligheden for at handle på nettet på en sjov og anderledes måde. BidAndBuy er en anderledes auktionssite, hvor både held og den rigtige strategi spiller ind. Brugerne tilbydes en unik oplevelse, med muligheden for at købe / vinde produkter til langt under vejledende udsalgspris. Hos bidandbuy har du mulighed for at vinde store præmier i forskellige auktioner samt deltage og vinde en af vores konkurrencer. 
 
 

 
 
 
Spar på dine bud
Medmindre du vil give indtrykket, at du rigtig gerne vil have produktet, så forsøg at spare på dine bud i auktionen. At byde hurtigt vil bare spilde dine bud og forøge hammerslagsprisen. Byd strategisk i stedet for eller få autobyderen til at gøre det for dig.
 
 

 


 
 
Brug vores Autobyder
Få autobyderen til at gøre arbejdet for dig. Autobyderen byder strategisk for dig indenfor de sidste 1-3 sekunder. Du kan selv vælge, hvor mange bud du vil sætte til en auktion, og du kan annullere den når som helst..
 
 

 


 
 
Bliv BidAndBuy Plus medlem
Den billigeste måde at få bud på er ved at blive BidAndBuyPlus medlem. Plus medlemmer modtager 1 gratis bud hver dag. Det er den billigste måde at få bud på og du får flere chancer for at vinde auktioner.
 
 

 
 
Tjek dine medspiller og læg en strategi
Hvem byder du imod? Hold øje med dem og lær af dem. Det er en god ide, at se lidt på hvordan andre byder på BidAndBuy. Nogle brugere holder regnskab med de andre brugere og hvilke strategier, de byder efter. Se f.eks historikken på de bruger der deltager i auktionen og vurder hvornår du eventuelt skal indtræde i auktionen. 
 
 

 


 
 
Køb nu og få dine bud tilbage
Hvis du ikke vinder auktion, så kan du få dine bud tilbage ved at bruge vores ”køb nu” funktion. Hvis du har brugt 50 bud på et 250 kr. Just-Eat gavekort og ikke vinder, så kan du købe gavekortet for 250 kr. og få alle dine 50 bud tilbage. Derved kan du bruge buddene igen til at prøve at vinde en anden auktion.
 
 

 


 
 
Prøv andre tidspunkter
Prøv forskellige tidspunkter. Måske er det nemmere at vinde en auktion en lørdag i forhold til en søndag.
 
 

 


 
 
Kig på dit budget
Start med at byde på knap så dyre og mindre populære produkter. Her konkurrencen ofte noget lavere og du har en større chance for at vinde en auktion
 
 

 


 
 
Få en GRATIS chance ved køb af budpakker gennem konkurrencerne
Du har også mulighed for at vinde gode gevinster ved at deltage i vores konkurrencer. Konkurrencerne er en GRATIS ekstra chance, hvis du aligevel ønsker at købe en budpakke. Køber du et lod i en konkurrence så får du, foruden et nummer i konkurrencen, en fuld budpakke ind på din budsaldo med det samme. Vi har sammensat vores konkurrencer med et begrænset antal lodder så du får en fantastisk chance for at vinde den enkelte konkurrence. Så hvis du aligevel ønsker at købe en budpakke til vores auktioner - så er der kun en fornuftig vej - at købe budpakken via vores konkurrencer.