Byd smart, så du kan vinde flere auktioner:

1. Medmindre du vil give indtrykket, at du rigtig gerne vil have produktet, så forsøg at spar på dine bud i auktionen. At byde hurtigt vil bare spilde dine bud og forøge hammerslagsprisen. Byd strategisk i stedet for eller få autobyderen til at gøre det for dig.

2. Få autobyderen til at gøre arbejdet for dig. Autobyderen byder strategisk for dig indenfor de sidste 1-3 sekunder. Du kan selv vælge, hvor mange bud du vil sætte til en auktion, og du kan annullere den når som helst.

3. Den billigeste måde at få bud på er ved at blive BidAndBuyPlus medlem. Plus medlemmer modtager 1 gratis bud hver dag. Det er den billigste måde at få bud på og du får flere chancer for at vinde auktioner.

4. Hvem byder du imod? Hold øje med dem og lær af dem. Nogle brugere holder regnskab med de andre brugere og hvilke strategier, de byder efter.

5. Hvis du ikke vinder auktion, så kan du få dine bud tilbage ved at bruge vores ”køb nu” funktion. Hvis du har brugt 50 bud på et 250 kr. Just-Eat gavekort og ikke vinder, så kan du købe gavekortet for 250 kr. og få alle dine 50 bud tilbage. Derved kan du bruge buddene igen til at prøve at vinde en anden auktion.

6. Hvis du alligevel gerne vil have flere bud, så byd på budpakkerne. Vinder du ikke, så køber du bare budpakken og får dine bud fra auktionen tilbage samtidig med du får en budpakke med nye bud.

7. Prøv forskellige tidspunkter. Måske er det nemmere at vinde en auktion en onsdag i forhold til en søndag.

8. Der vil højst sandsynligt være lavere konkurrence på mindre populære og knap så dyre produkter.