Sådan deltager du i auktioner 

Opret en bruger

For at deltage i auktioner skal du være oprettet som bruger. Du kan oprette en gratis bruger i øverste højre hjørne. Du skal som minimum oprette et gyldigt telefonnummer og email adresse. Når du er oprettet, så fremsender vi en e-mail til verificering af din -mail adresse.

 

 


 
 

Køb budpakke

Køb det antal bud der passer dig på knappen "Køb bud". OBS!! Du kan også vælge at købe bud på vores konkurrencer. Hvis du køber dine bud via konkurrencerne, så får du den fulde budpakke og deltager samtidig med et lod i konkurrencen - det er smarteste vej for en dobbelt chance

 

 


 
 

Deltag i en auktion

Vælg den auktion du gerne vil deltage i. Du har mulighed for at byde med det samme, men auktionen starter reelt først, når uret når 0:00:00:01. Du kan derfor godt vente med at byde til allersidst. Du kan byde manuelt på auktionen, og hvergang der bydes, så forlænges auktionen med 10 sekunder. Alternativt - og det anbefaler vi - så kan du anvende vores autobyder. De bud der lægges i autobyderen vælges først, når der ikke bydes manuelt. Systemet tjekker hver gang den når ned på .00 sekunder. Hvis der ikke bydes manuelt, så finder systemet (tilfældigt) et bud fra en af de bruger der har lagt bud i autobyderen.

 


 
 

Når auktionen er afsluttet

Når auktionen er afsluttet har den sidste byder retten til at købe produktet til hammerslags pris. Har du vundet auktionen, så går du ind og køber produktet - betaler - og herefter fremsendes produktet fragtfrit inden for 3 - 5 dage.

 


 
 

 

BidAndBuy er sjovt og nemt! Se vores video, der forklarer konceptet på ca. 1 minut. Hvis du har spørgsmål til vores koncept, produktspørgsmål eller vil have hjælp til at benytte hjemmesiden, kontakt os da på info@bidandbuy.dk eller Facebook. God fornøjelse, og held og lykke med auktionerne :-)

 

Hvad venter du på? prøv det i dag!

Opret en bruger