1. Alle auktioner starter på 0 kr. For hvert bud der bliver lagt stiger hammerslagsprisen med 8 øre. 
  2. For hvert bud der bliver lagt, når der er under 20 sekunder igen(10 sek ved lyn) genstarter uret til 20 sekunder.

  3. Hvis du har det sidste bud, når uret rammer 0, er det dig der får lov til at købe produktet til hammerslagsprisen.

  4. Et bud koster 3 kr. pr. stk. og det er via budene, at vi har mulighed for at give en vinder en hammerslagspris til langt under vejledende udsalgspris.

  5. Eksempel! En iPhone bliver solgt for 21,52 kr. Der er i alt lagt 21,52/0,08 = 269 bud. Hvert bud koster 3 kr, så vi tjener 269*3 = 807 kr + hammerslagsprisen.

  6. Alle produkter er helt nye og bliver sendt af en af vores samarbejdspartnere, så du har præcis samme garanti på produktet, som hvis du købte det i en almindelig butik.

  7. Vinder du ikke en auktion, så kan du købe produktet til den fulde pris, og få alle dine brugte bud fra auktionen tilbage på din konto. Bemærk hvis du vinder får du ikke dine bud igen, og det er heller ikke muligt at købe produktet til fuldpris og få dine bud igen når du er vinder. Så tænk over hvor mange bud du vil bruge på at vinde.

Du kan også se vores video her, der forklarer konceptet på ca. 1 minut. Hvis du har spørgsmål til vores koncept, produktspørgsmål eller vil have hjælp til at benytte hjemmesiden, kontakt os da på Live-Chat (nede i højre hjørne af din skærm), eller på info@bidandbuy.dk. God fornøjelse, og held og lykke med auktionerne :-) .