Hvordan virker det?

 

 
 

 
 

Sådan deltager du i auktioner 

 

Opret en bruger

For at deltage i auktioner skal du være oprettet som bruger. Du kan oprette en gratis bruger i øverste højre hjørne. Du skal som minimum oprette et gyldigt telefonnummer og email adresse. Når du er oprettet, så fremsender vi en e-mail til verificering af din -mail adresse.

 

 


 
 

Køb budpakke

Køb det antal bud der passer dig på knappen "Køb bud". OBS!! Du kan også vælge at købe bud på vores konkurrencer. Hvis du køber dine bud via konkurrencerne, så får du den fulde budpakke og deltager samtidig med et lod i konkurrencen - det er smarteste vej for en dobbelt chance

 

 


 
 

Deltag i en auktion

Vælg den auktion du gerne vil deltage i. Du har mulighed for at byde med det samme, men auktionen starter reelt først, når uret når 0:00:00:01. Du kan derfor godt vente med at byde til allersidst. Du kan byde manuelt på auktionen, og hvergang der bydes, så forlænges auktionen med 10 sekunder. Alternativt - og det anbefaler vi - så kan du anvende vores autobyder. De bud der lægges i autobyderen vælges først, når der ikke bydes manuelt. Systemet tjekker hver gang den når ned på .00 sekunder. Hvis der ikke bydes manuelt, så finder systemet (tilfældigt) et bud fra en af de bruger der har lagt bud i autobyderen.

 


 
 

Når auktionen er afsluttet

Når auktionen er afsluttet har den sidste byder retten til at købe produktet til hammerslags pris. Har du vundet auktionen, så går du ind og køber produktet - betaler - og herefter fremsendes produktet fragtfrit inden for 3 - 5 dage.

 


 
 

 

BidAndBuy er sjovt og nemt! Se vores video, der forklarer konceptet på ca. 1 minut. Hvis du har spørgsmål til vores koncept, produktspørgsmål eller vil have hjælp til at benytte hjemmesiden, kontakt os da på info@bidandbuy.dk eller Facebook. God fornøjelse, og held og lykke med auktionerne :-)

 


 
 

 Sådan deltager du i Konkurrencer

 

Vælg en konkurrence

Vælg den konkurrence du ønsker at deltage i. Alle vores konkurrrencer er købsbetinget. Det betyder at du skal købe en budpakke for hvert lod du køber i konkurrrencerne.

 


 
 

Køb lodder i konkurrencen

Du kan nu vælge hvilke lodnumre du ønsker at deltage med i konkurrencen. Når du har "klikket" dine lodnumre ud (du kan købe 5 lodnumre per. ordre) så skal du gå vælge knappen "Køb lodder og deltag i konkurrencen". Herefter kan du forsætte til betaling og afslutte dit køb.

 


 
 

Du har afsluttet dit køb..

Når du har betalt for dine lodder deltager du i konkurrencen. Du har samtidig fået alle dine købte bud ind på din budkonto - disse bud kan du anvende med det samme til at byde på vores auktioner

 


 
 

Når konkurrencen er afsluttet..

Hvis der er ledige lodder 2 dage før afslutning af en konkurrence, så kan konkurrencen forlænges op til 21 dage. Det er dog ikke sikkert at konkurrencen forlænges, så du kan altid se i beskrivelsen af konkurrencen og den forlænges og hvor mange dage konkurrencen eventuelt forlænges såfremt der er ledige lodder 2 dage før udlæg. Når konkurrencen er afsluttet, så udtrækkes vinderen af konkurrencen


 
 

Udtrækning af vinderen livestreames på facebook..

Alle konkurrence udtrækninger livestreames på Facebook. Du kan finde et link til livestreaming inde på de enkelte konkurrencer. Linket vil være aktivt 5 minutter før udtrækning af vinderen

 


 
 

Tillykke - vi kontakter dig hvis du har vundet..

Når vinderen er udtrukket, så kontakter vi vinderen per. telefon eller per. email. Gevinsten fremsendes fragtfrit indenfor 3 - 5 dage.

 


 
 

Hvad venter du på? prøv det i dag!

Opret en bruger