I 2014 blev BidAndBuy stiftet af fire unge iværksættere fra Odense, der ønskede at give danskerne muligheden for at handle på nettet på en sjov og anderledes måde.

Dette mundede ud i en kombination af traditionel webshop kombineret med et auktionsmodul, hvor både held og den rigtige strategi spiller ind. Hermed kan brugerne tilbydes en unik oplevelse, med muligheden for at købe produkterne til langt under vejledende udsalgspris.

Softwaren bag BidAndBuy er udviklet i Danmark. Auktionsfunktionerne sammenholdt med web-shoppen er kompleks og den eneste af sin art i Danmark. Derfor er der også brugt megen tid, energi og penge på at komme frem til den version, som brugerne idag møder når der klikkes på www.BidAndBuy.dk

I marts 2018 blev BidAndBuy overtaget af firmaet Ronberg (Cvr:27773052). Med nye ejere vil BidAndBuy.dk fortsætter med daglige auktioner.

Der vil givetvis komme flere auktioner, og der er også ideer til nye typer af auktioner. Alt sammen for at gøre det mere attraktivt for brugerne.

Sidst på sommeren 2019 lancerede BidAndBuy en ny mobil app, så du som bruger kan tage dine auktioner med dig hele tiden. Download vores App til iOS-enheder her og følge med i auktionerne fra den.

Foruden BidAndBuy.dk har vi hos Ronberg 4-5 forskellige webshops og vi har agentur på en række brands indenfor accessories til Apple Produkter. I det daglige drives BidAndBuy.dk af Oliver, Caroline, Hanne og Leo. Har du spørgsmål til konceptet eller andet, så svarer vi stort set på mails samme dag.