Hvordan virker det?

 

 
 

 
 

Sådan deltager du i auktioner 

På vores Auktioner har du muligheden for at købe et helt nyt produkt til en billigere pris. Ved hjælp af vores auktions-modul kan du byde med købte bud på produkterne og hver gang, der er en, der byder på en auktion, stiger hammeslagsprisen med 8 øre. Sådan fortsætter det indtil man har fundet en vinder, som er den sidste, der byder på auktionen. Vinderen kan herefter købe produktet til hammerslagsprisen.  Se hvordan du hvordand du kan deltage her..

 

Opret en bruger

For at deltage i auktioner skal du være oprettet som bruger. Du kan oprette en gratis bruger  øverste i højre hjørne. Du skal som minimum oprette et gyldigt telefonnummer og e-mail adresse. Når du er oprettet, så fremsender vi en e-mail til verificering af din mailadresse.

 

 


 
 

Køb budpakke

Køb det antal bud, der passer dig på knappen "Køb bud". Hvert bud koster 3 kr. og kan købes i fleres forskellige budpakker.
OBS!! Du kan også vælge at købe bud på vores konkurrencer. Hvis du køber dine bud via konkurrencerne, så får du den fulde budpakke og deltager samtidig med et lod i konkurrencen - det er smarteste vej for en dobbelt chance

 

 


 
 

Deltag i en auktion

Vælg den auktion du gerne vil deltage i. For hvert bud der bliver lagt, stiger hammerslagsprisen med 8 øre og efterhånden, som der bliver budt, stiger hammerslagsprisen selvfølgelig. Du har mulighed for at byde med det samme, men auktionen starter reelt først, når uret når 0:00:00:01. Du kan derfor godt vente med at byde til allersidst. For hvert bud der bliver lagt, når der er under 10 sekunder igen, genstarter uret til 10 sekunder. Den bruger, der har det sidste bud, når uret rammer 0, er den, der får lov til at købe produktet til hammerslagsprisen.
Du kan både byde manuelt eller med vores smarte autobyder. De bud der lægges i autobyderen vælges først, når der ikke bydes manuelt. Systemet tjekker hver gang den når ned på .00 sekunder. Hvis der ikke bydes manuelt, så finder systemet (tilfældigt) et bud fra en af de bruger der har lagt bud i autobyderen.
 


 
 

Når auktionen er afsluttet

Når auktionen er afsluttet, har den sidste byder retten til at købe produktet til hammerslags pris. Har du vundet auktionen, så går du ind og køber produktet - betaler - og herefter fremsendes produktet fragtfrit indenfor 3 - 5 dage.

 


 
 

 

BidAndBuy er sjovt og nemt! Se vores video, der forklarer konceptet på ca. 1 minut. Hvis du har spørgsmål til vores koncept, produktspørgsmål eller vil have hjælp til at benytte hjemmesiden, må du endelig kontakte os på info@bidandbuy.dk eller Facebook.
God fornøjelse, og held og lykke med auktionerne :-)

 


 
 

 Sådan deltager du i Konkurrencer

På vores Konkurrencer har du muligheden for at vinde et helt nyt produkt til en billigere pris. For at deltage i konkurrencen køber du et lod, som indeholder både et lod til selve konkurrencen, men også en mængde bud, som du kan bruge på vores Auktioner. Da der er et begrænset antal lodder, har du en stor chance for at vinde en konkurrence. Når tiden er gået, trækkes vinderen manuelt på en livestream på vores facebookside. 
Se hvordan du deltager her..

 

Vælg en konkurrence

Vælg den konkurrence du ønsker at deltage i. Alle vores konkurrrencer er købsbetinget. Det betyder at du skal købe en budpakke for hvert lod du køber i konkurrrencerne.

 


 
 

Køb lodder i konkurrencen

Du kan nu vælge, hvilke lodnumrer du ønsker at deltage med i konkurrencen. Når du har "klikket" dine lodnumre ud (du kan købe 5 lodnumre per. ordre), kan du købe dine lodder på knappen "Køb lodder og deltag i konkurrencen". Herefter kan du forsætte til betaling og afslutte dit køb.
Ved køb af et lod, køber du både et lod til konkurrencen samt en budpakke med bud, som kan anvendes på auktioner på BidAndBuy.

 


 
 

Du har afsluttet dit køb..

Når du har betalt for dine lodder, deltager du i konkurrencen. Du har samtidig fået alle dine købte bud ind på din budkonto - disse bud kan du anvende med det samme til at byde på vores auktioner

 


 
 

Når konkurrencen er afsluttet..

Hvis der er ledige lodder 2 dage før afslutning af en konkurrence, kan konkurrencen forlænges op til 21 dage. Det er dog ikke sikkert, at konkurrencen forlænges, så hold øje med beskrivelse af konkurrencen for at se, om den forlænges samt hvor mange dage konkurrencen eventuelt kan forlænges.
Når konkurrencen er afsluttet, så udtrækkes vinderen af konkurrencen


 
 

Udtrækning af vinderen livestreames på facebook..

Alle konkurrence udtrækninger livestreames på BidAndBuy’s Facebookside. Du kan finde et link til livestreaming inde på de enkelte konkurrencer. Linket vil være aktivt 5 minutter før udtrækning af vinderen

 


 
 

Tillykke - vi kontakter dig hvis du har vundet..

Når vinderen er udtrukket, så kontakter vi vinderen per. telefon eller per. e-mail. Gevinsten fremsendes fragtfrit indenfor 3 - 5 dage.

 


 
 

Hvad venter du på? prøv det i dag!

Opret en bruger