Tryk for at se live udtrækning af vinder

Accessories


Produktbeskrivelse

Design:


One-push folding system og en vægt på kun 11,3 kg gør scooteren nem at opbevare i en bil eller tage med på offentlig transport. Store robuste dæk, støddæmpning på forhjulet og cruise control giver også behagelig kørsel på ujævne overflader.


Ydeevne:


Maksimal hastighed på op til 20 km/t og 25 km afstand og op til 45 km med ekstra batteri(ekstra batteri medfølger ikke.)


App-styring:


Med den gratis Ninebot-app til iOS- og Android-enheder kan du låse køretøjet for at forhindre uautoriseret brug, tjekke den resterende batterikapacitet, få den overordnede information om tohjulssystemet, skifte farven på LED-lysene eller tjekke din kørestatistik og sammenligne den med dine venners. Og for begyndere er der en interaktiv lektion, der viser dig, hvordan du bruger køretøjet.


Bremser:


Der er to typer bremser på scooteren - en mekanisk bremse for let nedbremsning og en elektrisk som sørger for sikker bremseafstand.


LED-lys:


Nyd en sikker tur, selvom det bliver mørkere udenfor, eller lysforholdene er ikke ideelle takket være frontale LED-lys.


Display:


Du kan kontrollere din aktuelle hastighed, batteriniveau eller Bluetooth-forbindelse på det praktiske LED-display.


​Sikkerhed:


Denne Ninebot anbefales til brugere på 16 år eller ældre. Der bør altid tjekkes og overholdes relevante trafikreguleringer, som kan være gældende for byen eller området. Beskyttende hjelm og synlige reflekser bør altid bæres, når du kører på din Ninebot.


OBS:


Motoriserede løbehjul og selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards er lovliggjort på de danske cykelstier i en forsøgsordning fra januar 2019. Dette gælder kun for køretøjer med en maxhastighed på 20 km/t.

Vejledende pris: DKK 4.999,00

Læs mere om produktet
Deltag nu

Dette er en købsbetinget konkurrence.

Du deltager ved køb af en sølv budpakke. For hver budpakke du køber, får du et lod og 105 bud på din budsaldo, der kan anvendes til bud på vores auktioner.

Hver budpakke koster DKK 300,00.

Antal lodder: 75.

100 bud + 5 ekstra bud*

172 lodder tilbage75
Historik
NavnLod #Tidspunkt
Melgaard592019-05-15 03:54:11
Storbank772019-05-12 19:21:01
Ninjasulu 232019-05-10 22:47:15

Vælg lodder

Hvad er dine lykketal? Når du har valgt dine lodder og tilføjet dem til kurven, er de reserveret til dig i 10 minutter.