Kontrollerer bud...

DKK 0,16
DKK 399,00
JBjames

Auktion slut

Auktion vundet af JBjames.


Produktbeskrivelse

Pulse 3 har alt hvad du kan drømme om til at tracke dine aktiviteter: Skridttæller, pulsmåler & kalorieforbrænding - ud over du naturligvis også “bare” kan bruge det som almindeligt lækkert ur.

Derudover har Pulse 3 naturligvis også sin egen app. Her kan du vælge mellem et væld af urskiver, indstille dine træningsmål, tracke dine ruter og dit tempo, og en hel masse andet. Pulse 3 giver dig også mulighed for at give dig notifikationer direkte på uret, når du modtager en besked på Messenger eller et opkald (noget du naturligvis også kan slå fra).

Foruden skridttæller, kalorietæller og pulsmåler, kan du også holde øje med din søvn. Hvis du føler, at du er træt en dag, kan du have haft en dårligere søvn end normalt. Det kan søvntracker-funktionen hjælpe med at kontrollere.

VMV Pulse 3 har naturligvis genopladeligt batteri. Uret holder op til 10 dage på en fuld opladning. Du genoplader det med et praktisk USB-stik – og i løbet af 2 timer har du et fuldt batteri, der igen holder 5-10 dage, alt efter dit brug.

VMV Pulse 3 kan du i både kvalitet og funktionalitet sammenligne med langt dyrere ure på markedet. Så med 399,- kr. er der tale om et reelt røverkøb.

Specifikationer:

Farve: Sort

Skærm: 0.96 tommer touch-farveskærm

App: Ja

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 399,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 399,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
JBjamesDKK 0,1620:00:00
MutterDKK 0,0818:29:39