Kontrollerer bud...


Produktbeskrivelse

Et ideelt sæt bestående af to stegepander fra Eva Trio, som med sikkerhed vil tage din madlavning til et helt nyt niveau. Stegepanden har en indkapslet sandwichbund med aluminiumkerne, så du er sikret en effektiv og jævn varmefordeling samt en lækker stegeskorpe.
Sættet består af to stegepander i rustfrit stål med en keramisk belægning i en diameter på henholdsvis 28 cm og 20 cm, så dit køkken er udstyret med stegepander i de to mest ideelle størrelser.

Panderne er udstyret med en keramisk belægning, så de tåler temperaturer helt op til 400° C og kan anvendes på alle varmekilder, inkl. induktion og ovn. Desuden er belægningen slidstærk, så panden ikke så let får ridser, og du behøver mindre olie til stegning. Stegepanden tåler høje temperaturer og kan også vaskes i opvaskemaskine, men det anbefales at vaske panden af i hånden med sulfo for at passe bedst muligt på belægningen. Desuden er det ergonomiske håndtag fremstillet i rustfrit stål og forbliver derfor afkølet under tilberedning, dog ikke ved brug på gaskomfur eller i ovn.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 1.398,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 1.398,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Martin2300DKK 0,1618:25:14
alanstilDKK 0,0821:15:11