Kontrollerer bud...


Produktbeskrivelse

Major III Bluetooth er trådløse on-ear høretelefoner, der skriger rock’n’roll, så langt øjet og øret rækker. Fed lyd, god komfort og hele 30 timers spilletid, så du kan have dem med på farten i dagevis uden at lade dem op.

Major III Bluetooth er lækkert designet med det ikoniske Marshall-logo på siderne og ørekopper i samme vinylmateriale som de legendariske Marshall-forstærkere. Formen minder om de tidligere Major-generationer, som du med sikkerhed ser nogle stykker af på en tur gennem strøget. I denne generation er ørepuderne blevet ekstra tykke og lækre, så du får bedre komfort end nogensinde. Når du skal ud af døren, kan du klappe Major III Bluetooth sammen, så de passer lige ned i rygsækken

Du kan styre musik, lydstyrke og opkald direkte fra den kontrolknappen på ørekoppen eller på den indbyggede kontrol i kablet. Ud over den lange batteritid får du også et kabel med, som du kan bruge, hvis batteriet løber tør, eller du vil spare på strømmen. Bluetooth-signalet understøtter aptX, så du får den bedst mulige trådløse lydkvalitet.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 1.199,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 1.199,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
AnnaLinnetDKK 0,2416:17:12
alanstilDKK 0,1621:15:40
NonStopDKK 0,0820:57:15