Kontrollerer bud...


Produktbeskrivelse

Apple iPad 10,2", (2019), 32 GB wi-fi, space gray.
7. generations iPad har en større 10,2” Retina-skærm for at give dig mere plads til at lære og opdage verden. Og med Apple Pencil og Smart Keyboard understøttelsen er den et alsidigt værktøj, der kan forvandles til din egen personlige skitseblok.

10,2” Retina-skærmen har næsten 3,5 millioner pixels, der bjergtager dig med fremragende visuel kvalitet i billeder, videoer og apps. Skærmen har desuden øget 500-nit lysstyrke for mere levende, naturtro farver. Den fingeraftryksbestandige belægning sikrer høj klarhed i den visuelle oplevelse, selv når du bruger din iPad i lang tid. Denne iPad er udstyret med avanceret A10 Fusion 64-bit chip med M10 bevægelses-coprocessor, der let kan køre selv krævende apps.

Med en tykkelse på kun 7,5 mm og en vægt på 483 g kan denne iPad erstatte voluminøse bøger og notesblokke og give dig mere plads og mindre vægt. Desuden kan den komfortabelt holdes med en enkelt hånd. Tag desuden noter i timen, tegn skitser, kommentér en præsentation, ret lektier eller illustrér din egen digitale bog. Apple Pencil understøttelsen giver mulighed for at slippe kreativiteten løs. Skærmen genkender vipning og tryk, så du kan skabe ekstremt præcise tegninger og skitser, præcis som med rigtige skriveredskaber.
NB: Understøtter kun 1. gen. Apple Pencil.

KUN 1 STK - KAN IKKE KØBES EFTER AUKTION

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 2.799,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 2.799,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
OejenbrynDKK 0,0816:05:58