Kontrollerer bud...


Produktbeskrivelse

Denne Fitbit Inspire 2 aktivitetsmåler leverer løbende puls-, aktivitets- og søvnmåling. SmartTrack-funktionen genkender automatisk mere end 20 forskellige træningsformer, inklusive svømning. Derfor er aktivitetsmåleren også vandresistent ned til 50 meters dybde. Den er desuden forsynet med en cyklusmåler til kvinder.

Aktivitetsmåleren måler løbende dine skridt, forbrændte kalorier, dit tempo og tilbagelagte distance (via din forbundne smartphones GPS). Den er desuden forsynet med mere end 20 træningstilstande samt en SmartTrack-funktion, som automatisk genkender den aktivitet, du er i gang med. Du kan også uden problemer tage et par længder i svømmehallen, da aktivitetsmåleren er vandresistent ned til 50 meters dybde.

Aktivitetsmåleren leverer præcis og konstant måling af din puls. Sammen med pulsmåleren viser den også baseret på din alder og hvilepuls, om du er i gang med at forbrænde fedt, udøver cardio eller eller yder maksimalt. Bærer du aktivitetsmåleren uafbrudt, måler den også din hvilepuls og generelle pulsmønster, og du kan se alle dine statistikker i Fitbit-appen til smartphone.

Vær sikker på at få en god nats søvn. Aktivitetsmåleren måler belysningen i dit soveværelse samt dine forskellige søvnmønstre, inklusive REM-søvn, for at give råd om en bedre søvnrutine samt for at levere en søvnscore via Fitbit-appen. Aktivitetsmåleren hjælper dig desuden med at slappe af i løbet af dagen via guidede åndedrætsøvelser.

Batteriet holder i op til 10 dage per fulde opladning.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 799,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 799,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Ingen bud endnu