Kontrollerer bud...

DKK 0,16
DKK 795,00
Mt1111

Auktion slut

Auktion vundet af Mt1111.


Produktbeskrivelse

Dameuret er designet af det danske ur-mærke IVER Denmark og er opkaldt efter Danmarks tredje dronning, Sigrid Storråde, der regerede sammen med Danmarks største vikinge-konge, Svend Tveskæg.

Uret er lavet til at passe de mere smalle håndled, og med sine 32 mm. er det et stilsikkert valg som kvindeur. Designer bærer tydeligt præg af den danske minimalistiske design tradition. Her er skiven skrabet fri for al overflødig støj og der er kun efterladt 12 små prikker, der er hævet en smule over skiven, for at give dybe og kontrast i uret. De lange sorte visere er som på alle vores modeller lavet med en lille hale og har blødt afrundede spidser. De er i sort for at stå i kontrast til den knækket hvide baggrund.

Urkassen er i sandblæst Rosa Guld rustfrit stål. Den cognac farvede vegetabilsk behandlede læderrem står godt til de lyse farver og giver uret et klassisk udtryk. Remmen er for at matche det minimalistiske design af uret speciallavet uden syninger. Det ægte læder er vegetabilsk behandlet for at give det en blød og lækker tekstur og patinerer flot ved brug.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 795,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 795,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Mt1111DKK 0,1619:00:00
KonaslyoeDKK 0,0816:06:48