Kontrollerer bud...


Produktbeskrivelse

Den klassiske pizza, som vi kender og elsker verden over tilskrives ofte den italienske by, Napoli, hvor man bager den lækre spise i stenovn. Stenovnen har en evne til at opnå utroligt høje temperaturer, som ikke er muligt i en almindelig ovn. Nu har Sage gjort det muligt at bage pizza af stenovnskvalitet hjemme i køkkenet. Med den praktiske Pizzaiolo, også kendt som “The Smart Oven™” SPZ820 kan du bage lækre pizzaer på kun to minutter, som smager som var de importeret fra Napoli.

Med alle stenovnens gode egenskaber kan du have en sprød og lækker pizza klar på 2 minutter. Det er desuden den første miniovn på helt op til 400°C, som fordeler varmen jævnt og giver dig frie hænder. Perfekt til både hjemmelavet- og frysepizza

Sages Pizzaiolo-ovn er skabt til at erstatte og efterligne en stenovn, så du kan få samme lækre resultater uden at skulle gennemføre en utrolig renovering af dit køkken. Ovnen har tre typer af varme ligesom en stenovn: Bundvarme med en brandvarm temperatur på op til 400°C for en sprød bund. Overvarme fra det glødende varmeelement i toppen af ovnen for en perfekt skorpe. Og sidst men ikke mindst er der varmestrømning ligesom fra stenovnens åbning, som sørger for, at delikate ingredienser såsom friske krydderurter ikke bliver grillet.

Sage har udviklet et særligt intelligent styresystem til Pizzaiolo-ovnen, der hedder “Element iQ®". Systemets algoritmer fører varmen derhen, hvor der er brug for den for at opnå den mest energieffektive tilberedning alt efter, hvilken pizzatype du bager. Systemet har et innovativt design med sensorer og automatisk temperaturregulering, som holder trit med alle aspekter af pizzabagningen, mens du trygt kan læne dig tilbage.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 5.999,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 5.999,00
Budhistorik
NavnBeløbTid