SodaStream Power sodavandsmaskine
Gastronomi

Kontrollerer bud...
Henter timer..

DKK 1,20
DKK 1.199,00
Cecilie

Produktbeskrivelse

SodaStream Power S1019811771 er meget mere end en sodavandsmaskine. Den er en stilfuld dekoration dit køkkenbord, takket være det imponerende design, som elegant kombinerer den sorte farve med stål.

Miljøvenlig: SodaStream er et miljøvenligt alternativ til at købe sodavand. Skån planeten mod plastaffald og få din egen SodaStream-maskine, der på kort tid kan omdanne postevand til danskvand. Så slipper du i øvrigt også for at være nødt til at bære de tunge flasker hjem fra supermarkedet.

Priser: SodaStream Power blev tildelt prisen for "Årets produkt 2017" af Consumer Survey of Product Innovation i Storbritannien. Den blev også givet ++++ i en test lavet af Sveriges største avis, Aftonbladet.

Genanvendelig flaske: Flasken har en kapacitet på 1 liter og er genanvendelig. Når du bruger den, er du med til at reducere ophobningen af tomme plastflasker.

Design: Sodavandsmaskinens moderne design er udtænkt af Yves Béhar, designer og fortaler for bæredygtig udvikling, og vil passe fint ind i enhver køkkenindretning.

Snap-lock: Takket være snap-lock-funktionen kan du nemt indsætte tom flaske i sodavaskemaskinen uden at behøve at skrue løs i evigheder. Indsæt blot flasken og lås den på plads.

LED-lys: LED-lys hjælper dig med at styre mængden af bobler.

Inkluderet i pakken
- Power Black Machine
- 60 l gascylinder
- 1 x 1 l FUSE flaske
- Strømstik
- Brugsvejledning


​Sikkerhed:


Denne Ninebot anbefales til brugere på 16 år eller ældre. Der bør altid tjekkes og overholdes relevante trafikreguleringer, som kan være gældende for byen eller området. Beskyttende hjelm og synlige reflekser bør altid bæres, når du kører på din Ninebot.


OBS:


Motoriserede løbehjul og selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards er lovliggjort på de danske cykelstier i en forsøgsordning fra januar 2019. Dette gælder kun for køretøjer med en maxhastighed på 20 km/t.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 1.199,00
  • Levering omkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 1.199,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Henter liste..