Ninebot by Segway KickScooter ES2L
Accessories

Kontrollerer bud...
Henter timer..

DKK 345,12
DKK 4.999,00
Chris99

Auktion slut

Auktion vundet af Chris99.


Produktbeskrivelse

Design:


One-push folding system og en vægt på kun 11,3 kg gør scooteren nem at opbevare i en bil eller tage med på offentlig transport. Store robuste dæk, støddæmpning på forhjulet og cruise control giver også behagelig kørsel på ujævne overflader.


Ydeevne:


Maksimal hastighed på op til 20 km/t og 25 km afstand og op til 45 km med ekstra batteri(ekstra batteri medfølger ikke.)


App-styring:


Med den gratis Ninebot-app til iOS- og Android-enheder kan du låse køretøjet for at forhindre uautoriseret brug, tjekke den resterende batterikapacitet, få den overordnede information om tohjulssystemet, skifte farven på LED-lysene eller tjekke din kørestatistik og sammenligne den med dine venners. Og for begyndere er der en interaktiv lektion, der viser dig, hvordan du bruger køretøjet.


Bremser:


Der er to typer bremser på scooteren - en mekanisk bremse for let nedbremsning og en elektrisk som sørger for sikker bremseafstand.


LED-lys:


Nyd en sikker tur, selvom det bliver mørkere udenfor, eller lysforholdene er ikke ideelle takket være frontale LED-lys.


Display:


Du kan kontrollere din aktuelle hastighed, batteriniveau eller Bluetooth-forbindelse på det praktiske LED-display.


​Sikkerhed:


Denne Ninebot anbefales til brugere på 16 år eller ældre. Der bør altid tjekkes og overholdes relevante trafikreguleringer, som kan være gældende for byen eller området. Beskyttende hjelm og synlige reflekser bør altid bæres, når du kører på din Ninebot.


OBS:


Motoriserede løbehjul og selvbalancerende køretøjer og motoriserede skateboards er lovliggjort på de danske cykelstier i en forsøgsordning fra januar 2019. Dette gælder kun for køretøjer med en maxhastighed på 20 km/t.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 4.999,00
  • Levering omkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 4.999,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Henter liste..