Kontrollerer bud...
Henter timer..

DKK 10,24
DKK 1.699,00
Basse43

Auktion slut

Auktion vundet af Basse43.


Produktbeskrivelse

Start dagen med et stort glas frisk juice takket være denne effektive Sage juicer BJE410UK. Denne juicer er designet til at mindske tabet af vitaminer og mineraler i juice-processen, så du kan nyde en dejlig juice fuld af vitaminer.

Maksimal næring: Med mindre end to graders varmeoverførsel vil din juice beholde vitaminer og mineraler, så du har mulighed for at booste din sundhed ved hvert glad frisk juice.

NutriDisc med Titanium skæreknive: Nyd en enestående juice-præstation i mange år. Denne juicer har Titanium skæreknive, der giver perfekte resultater og lang holdbarhed.

2 hastighedsindstillinger: Tilberedning af et glas gulerodsjuice kan være en udfordring, da mange juice-maskiner kæmper med hårde ingredienser. Med denne Sage juicer vil hårde frugter og grøntsager dog ikke give nogle problemer. Vælg en højere hastighed til hårde grøntsager og en lavere hastighed til bløde, modne frugter.

Stort påfyldningsrør: Spild ikke din dyrebare tid på at skære frugter til, så de kan passe i påfyldningsrøret. Denne Sage juicer er udstyret med et stort rør, der lader dig stoppe hele frugter ned i det. Juice din frugt nemt på kortere tid.

Nem rengøring: Rengør din juicer uden besvær. Alle plastikdele kan tåle maskinopvask, så du ikke skal bøvle med manuel opvask.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 1.699,00
  • LeveringsomkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 1.699,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Henter liste..