Champagne pakke I + 6 Glas
BordopdækningPersonlig plejeGastronomi

Kontrollerer bud...
Henter timer..

DKK 29,04
DKK 1.368,00
SophiaRossil

Auktion slut

Auktion vundet af SophiaRossil.


Produktbeskrivelse

Denne Champagne pakke vil give dig en forrygende og begivenhedsrig oplevelse af skønne velsmagende bobler, serveret i de helt rigtige Champagne glas.
Edouard Brun & Cie er et rigtig spændende og traditionsrigt Champagne hus, beliggende i Aÿ, få kilometer udenfor ”hovedstaden” i Champagne distriktet, Epernay. De producerer rigtig flot kvalitets Champagne, og denne pakke indeholder 2 af deres mest kendte cuvéer.

Réserve 1er Cru, på Magnum flaske. Denne Premier Cru champagne er en rigtig spændende oplevelse, hver gang den nydes. Dens flotte perler virker forfriskende og den er skøn som aperitif eller som ledsager til en dejlig middag, grundet dens fylde og vedvarende smag.
Vintage 2008 er fyldt med styrke og karakter, som kun en vintage tilbyder. Dens år i kælderen har givet den en bouquet og smag der er et flot match til både foie gras eller en dejlig oste tallerken.

Pakken indeholder ligeså 6 stk Champagne glas ”Excellence – 16 cl.” fra producenten Lehman, der har til huse i Reims, og er kendt for at designe glas der gør Champagne smagsoplevelsen endnu mere intens og flot.

1x Edouard de Brun Vintage 08: 499,00 kr.
1x Edouard de Brun 1er Cru Magnum: 699,00 kr.
6x Lehmann Excellence: 270,00 kr.

Læs mere om produktet
Køb nu

Køb produktet og få dine bud tilbage

  • Brugte bud0
  • Vejl. udsalgsprisDKK 1.368,00
  • Levering omkostningerDKK 0,00
  • KØB NU PRISDKK 1.368,00
Budhistorik
NavnBeløbTid
Henter liste..