HISTORIE

BidAndBuy er stiftet af fire unge iværksættere fra Odense.  Ideen til BidAndBuy startede tilbage I marts 2014.

Vi ønskede at give danskerne muligheden for at handle på nettet på en sjov og anderledes måde. Dette ville vi gøre ved at kombinere en traditionel webshop med et auktionsmodul, hvor både held og  den rigtige strategi spiller ind. Vi kan derfor tilbyde vores brugere en helt unik oplevelse når de handler ved os, med muligheden for at købe produkteter til langt under vejledende udsalgspris.

Der er sket meget, siden vi kom på ideen i 2014. Vores første hjemmeside blev eksempelvis produceret i Indien. Hjemmesiden viste sig dog hurtigt, at den ikke kunne leve op til vores høje krav og forventninger om brugervenlighed, da den ikke kunne håndtere stor trafik og havde alt for mange "bugs". Vi åbnede BidAndBuy den 29. september 2015. Dette var dagen, hvor vores optræden i løvens hule blev vist på DR1. I januar 2016 blev vi tvunget til at lukke ned for siden, på grund af de før omtalte problemer med den indisk udviklede hjemmeside. 

 

Det lykkedes os derefter at finde en investor, der kunne hjælpe os med en ny hjemmeside og friske ideer. Med de nye investorer bag BidAndBuy, var vi klar til åbne op på ny. Denne relancering er dét BidAndBuy, du sidder og kigger på lige nu.

 

BidAndBuy får nye ejere pr. 1/3 2018

 

BidAndBuy platformen er overtaget af Ronberg (CVR:27773052) pr. 1. Marts 2018. Platformen og alle dets aktiviteter drives fremadrettet af denne virksomhed, og ikke af de ovenstående oprindelige stiftere eller deres respektive selskaber.